Woensdag 21 juni a.s. begint de zomer.

Een goed moment voor Radio Hoogeveen om ook de zomer te laat starten. De programma’s Theetijd en Hoorspel op dinsdagmiddag 20 juni staan dan helemaal in het teken van de muziek uit het jaar 1967. Ook wel genoemd de ‘Summer of love’. Je zou kunnen zeggen dat er in dat jaar een sterke ommekeer plaatsvond in de popmuziek en de beleving ervan. Vele hits uit dat jaar komen bij diverse radiozenders nog steeds voorbij. Er waren in dat jaar veel groepen die hits scoorden zoals The Beatles, Golden Earrings, The Rollig Stones, Scott McKenzie, The Motions, Wally Tax om maar wat te noemen. In het programma op dinsdagmiddag komen vele bekende maar ook minder bekende hits voorbij.

Kortom; beleef het jaar 1967 op dinsdagmiddag 20 juni 2023 vana 14.00 – 17.00 uur bij Radio Hoogeveen. Radio Hoogeveen is te beluisteren via FM 106.8 mHz. Maar ook via de website van Radio Hoogeveen of de app.

In het programma ook aandacht voor het weer, lokaal nieuws, agenda en uiteraard na 16.00 uur het hoorspel.

Samenstelling: muziek redactie Theetijd. Techniek en presentatie Hans Wassens

Het programma wordt in twee delen herhaald. Donderdagmiddag 22 juni tussen 16.00 – 18.00 uur deel 1. Deel 2 wordt herhaald op zondagavond tussen 20.00 – 21.00 uur.

Ook kunt u het programma later luisteren via de website van Radio Hoogeveen. Klik dan op onze programma’s en vervolgens op Theetijd voor deel 1 en 2. Voor deel 3 klik op Hoorspel.