Op zondag 19 november 2023 vindt alweer de 4e editie van het Huiskamerfestival Zuidwolde/Erflanden plaats! Met een record aantal bands en huiskamers kan deze editie nu al als zeer succesvol worden beschouwd. Nieuwsgierig wie er allemaal spelen en waar?
Vanaf half oktober wordt het programma bekend gemaakt en kunt u deze o.a. vinden op de website van het festival én op enkele locaties door Zuidwolde (ook vermeld op deze site) Nog even geduld dus!
Ook Radio Hoogeveen besteed in de uitzendingen van Theetijd op dindsdagmiddag tussen 24 oktober tot en met 13 november aandachr aan dit festival. Enerzijds door het ten gehore brengen van de muziek van de diverse deelnemende artiesten en anderzijds door in de studio in gesprek te gaan met leden van in elk geval de artiesten die zullen optreden in de wijk Erflanden. Zij krijgen de gelegenheid zich te presenteren en daarbij wordt van de artiest de muziek afgespeeld. Hierdoor krijgt de luisteraar een beeld van de mogelijke sfeer van het festival.

Theetijd is een programma van Radio Hoogeveen en wordt gemaakt door Hans Wassens. De uitzenddag en tijd is dinsdagmiddag tussen 14.00 – 16.00 uur. De herhaling is donderdagmiddag tussen 16.00 – 18.00 uur. Radio Hoogeveen is te beluisteren via FM 106.8 mHz en via de website of de app van Radio Hoogeveen.

Voor meer informatie over het festival met daarbij het programma en de route zie de volgende link:

https://www.huiskamerfestivalzuidwolde.nl/