Donderdagavond 20 juni weer twee onderwerpen in het programma RegioRadio: de Survivaltocht in Tiendeveen en het mooie Kinderboekenfestival.

Op 5 juli zal in Tiendeveen weer de Survivaltocht worden gehouden voor jong en oud. Er is maar één ding zeker: De deelnemers komen dit jaar sowieso niet droog over. Wat er verder gaat gebeuren gedurende de 22 kilometer lange tocht, is nog een groot geheim maar het wordt een barre tocht. Een hele uitdaging. Wie zich nog wil opgeven kan dat doen via reinderymker@ziggo.nl

Op 23 juni organiseert de bibliotheek in de Tamboer het mooie Kinderboekenfestival. Tijdens dit bonte festival kunnen kinderen van 4 t/10 jaar zich onderdompelen in de werelden uit achttien verschillende mooie kinderboeken. De kinderen, maar ook ouders en leerkrachten: iedereen kan op ontdekkingsreis langs achttien kinderboeken door alle hoeken, zalen en gangen van de Tamboer, zowel binnen als buiten. In de uitzending gaan we horen wat er zoal te beleven valt.

Heeft u zin om mee te helpen als presentator, redacteur of in de techniek? Stuur een mail naar redactieregioradio@gmail.com

RegioRadio is iedere donderdag te beluisteren van 18.00 uur tot 19.00 uur via de radio op 106.8fm in de ether en 104.1fm op de kabel. U kunt online luisteren via www.radiohoogeveen.nl en via de app op uw telefoon.