Donderdagavond 13 juni weer twee onderwerpen in het programma RegioRadio: Burgerkracht in Krakeel en het Verbindingsfestival.

Om 18.00 uur trapt het programma af met een interview met Henk Derks en Lubbert Vaartjes uit de wijk Krakeel. Door de inzet van de inwoners van Krakeel heeft de gemeente besloten dat er niet gebouwd zal worden in het Sterrenpark en het pierenbadje  blijft bestaan.  Een mooie overwinning. Maar daar blijft het niet bij. De wijk is druk bezig steeds mooier en leefbaarder te worden. Henk En Lubbert zullen daarover het een en ander vertellen.

Om 18.30 uur volgt een gesprek over het Verbindingsfestival. Het verbindingsfestival wordt op 15 juni tussen 11.00 en 16.00 uur in en om het Raadhuisplein in Hoogeveen gehouden. Een leuke dag met allerlei activiteiten die zorgen voor verbinding tussen de inwoners, gemeenteraad, college en ambtenaren van de gemeente Hoogeveen. Het thema van deze dag is: Energie!

Heeft u nieuws uit uw dorp of wijk en wilt u daarover komen vertellen op de radio? Heeft u zin om mee te helpen als presentator, redacteur of in de techniek? Stuur een mail naar redactieregioradio@gmail.com

RegioRadio is iedere donderdag te beluisteren van 18.00 uur tot 19.00 uur via de radio op 106.8fm in de ether en 104.1fm op de kabel. U kunt online luisteren via www.radiohoogeveen.nl en via de app op uw telefoon