Een zomerprogramma bij Radio Hoogeveen waarin Harry Kuik (Touch of country, Let’s get rocked en andere programma’s) en Hans Wassens (Muziek Expres, Classic artist en andere programma’s) elkaar uitdagen om met de mooiste en ook meest bijzondere muziek te komen in het zomerprogramma Voor de thuisblijvers.

Aan de hand van een thema worden de nummers uitgezocht en ten gehore gebracht. Uiteraard voorzien van de nodige informatie. Ook de motivatie voor de keuze speelt mee.

Technicus Jasper Benjamins bedenkt de thema’s waarmee Harry en Hans aan de slag gaan. Alle soorten muziek zijn uiteraard toegestaan, van klassiek tot piraten enzovoort.

Aan het eind van het programma maakt Jasper de winnaar bekend wie het leukste, mooiste of meest originele nummer(s) heeft gevonden en geeft hij het onderwerp voor de volgende uitzending op, een soort muziek-battle dus.

Kortom, genieten van radio pur sang en laat u als luisteraar lekker verrassen. De uitzenddata zijn: donderdag 20 en 27 juli en 24 en 31 augustus. Telkens tussen 19.00 – 20.00 uur.