Maandagavond 17 oktober, 18.00 uur. Tijd voor RegioRadio!
Met deze keer weer twee onderwerpen. We gaan om 18.00 uur beginnen met een gesprek over het Toon Hermanshuis, het Inloophuis voor (na)zorg en ondersteuning bij kanker in Hoogeveen. In het Inloophuis zijn mensen welkom die kanker hebben of kanker hebben gehad. Zij kunnen daar met anderen praten over de dingen waar ze zoal tegenaan lopen. Ook worden er allerlei activiteiten georganiseerd zoals workshops en lezingen. Het Toon Hermanshuis zit in het Klooster en is elke dinsdag en donderdag geopend van 13.30 – 16.00 uur.
Daarna rond 18.30 uur gaan we in gesprek over het Eetcafé voor mensen met een beperking. Het Eetcafé is alweer 27 jaar geleden opgericht om mensen met een beperking een leuke avond te bezorgen. En dat lukt. Er wordt samen gegeten, er worden spelletjes gedaan, films gedraaid, thema-avonden georganiseerd enzovoort. Het andere goede nieuws is dat er nog meer mensen bij kunnen dus wie zin heeft om ook eens naar het Eetcafé te gaan: je kunt je opgeven door te mailen naar eetcafehoogeveen@hotmail.com of je kunt bellen naar 0528268555.

RegioRadio is iedere maandag te beluisteren van 18.00 uur tot 19.00 uur via de radio op 106.8fm in de ether en 104.1fm op de kabel. U kunt online luisteren via RadioHoogeveen en via de app op uw telefoon. En u kunt RadioHoogeveen ook nog beluisteren via de live-stream van www.radiohoogeveen.nl Uitzending gemist? www.radiohoogeveen.nl/regioradio
Heeft u zin om mee te helpen als presentator, redacteur of technicus? Stuur een mail naar redactieregioradio@gmail.com