De Maand van de Amateurkunst staat voor de deur. In juni wordt Hoogeveen omgetoverd tot één groot bruisend cultureel centrum.

Vanaf 1 juni tot en met 30 juni zullen amateurkunstenaars uit Hoogeveen en omgeving hun passie voor kunst delen met de inwoners van Hoogeveen.
Met een overvloed aan evenementen, workshops, exposities en optredens belooft de Maand van de Amateurkunst een maand vol inspiratie en artistieke ontdekkingen te worden. Er is voor elk wat wils. De Maand van  de Amateurkunst wordt op zaterdag 29 juni afgesloten met een bruisend cultureel evenement in het centrum van Hoogeveen.

Iedereen die zich in de gemeente Hoogeveen en de nabije regio bezig houdt met cultuur (koren, muziekverenigingen, instrumentale en vocale groepen, bands, dans-, musical- en theatergroepen, media- en beeldende- en urban kunstenaars) kan zich vanaf nu aanmelden voor de Maand van de Amateurkunst Hoogeveen.
Dit is de kans om deel te nemen aan een evenement waarin we laten zien hoe rijk het culturele leven is in de prachtige gemeente Hoogeveen!

De Maand van de Amateurkunst is een uitnodiging aan alle amateurverenigingen in Hoogeveen om hun talent te tonen en te vieren wat hen inspireert. Het is ook een kans voor het publiek om te genieten van een breed scala aan artistieke uitingen, om deel te nemen aan workshops en activiteiten om hun eigen creativiteit te verkennen en om wellicht te kiezen voor een leuke culturele les of lidmaatschap.

Hoe kun je meedoen aan de Maand van de Amateurkunst? Ga voor alle informatie over de mogelijkheden om mee te doen aan de Maand van de Amateurkunst en voor opgave naar: www.mmtproductieshoogeveen.nl

De Maand van de Amateurkunst is een initiatief van MMT-producties Hoogeveen, de gemeente Hoogeveen en Binnenstad Hoogeveen.