IMG_2762

 

In het radioprogramma OMPG van Radio Hoogeveen wordt komende zaterdag uitgebreid aandacht besteedt aan nut en noodzaak van de gratis fietsenstalling in de Hoofdstraat.

Nog maar kort geleden liet het College van B&W weten dat de fietsenstalling in de Hoofdstraat niet langer bewaakt kon worden omdat het geld op was.

Vrijwel tegelijkertijd lieten Centrumondernemers weten dat de “doorsteken” door de Hoofdstraat weer open moesten.

De raadsleden Prins en Knol van Gemeentebelangen lieten dat niet op zich zitten en besloten de fietsenstalling zelf te gaan beheren. Jan Knol komt zaterdag in het radioprogramma

OMPG van Radio Hoogeveen uitleg geven over deze opmerkelijke actie. Vervolgens kwam, vlak voor de Superzaterdag van 28 mei, Wethouder Steenbergen van Gemeentebelangen, met een plan  om de fietsenstalling open te houden.

Beheer en bewaking moeten in handen komen van het Werkvoorzieningschap Alescon. Wethouder Jan Steenbergen zal in OMPG komen uitleggen waarom en hoe hij de fietsenstalling gaat redden.

Tot slot zal een oud medewerker van de gratis fietsenstalling haar verhaal doen over het beheer van de fietsenstalling en het ontslag   dat haar overkwam.

Tevens gaat OMPG presentor Henk Udding  op zoek naar de motieven van Ina Prins, Jan Knol en wethouder Jan Steenbergen, allen van Gemeentebelangen, om alle registers open te trekken om de gratis fietsenstalling in de Hoofdstraat van de ondergang te redden.
Het radioprogramma OMPG wordt zaterdag 4 juni uitgezonden tussen 09.00 en 10.00 uur.