Donderdagavond 3 oktober weer twee onderwerpen in het programma RegioRadio: de 1 euro actie van de Kledingbank en Jannes over zijn verhuizing richting Emmen en zijn nieuwe cd.

Om 18.00 uur starten we met Marrie Oelen die ons zal vertellen over de 1 euro actie van de Kledingbank. Deze actie vindt plaats op 5 oktober. De Kledingbank verkoopt dan haar laatste zomerkleding voor 1 euro per stuk.

Om 18.30 uur is er aandacht voor Jannes. Jannes heeft onze contreien verlaten en is opgeschoven richting Emmen. Zoiets is natuurlijk wel even wennen. Ondertussen is er ook nog een nieuwe cd van Jannes uitgekomen, “Liever bij jou”. Jannes zal ongetwijfeld het een en ander over deze cd willen vertellen.

RegioRadio is iedere donderdag te beluisteren van 18.00 uur tot 19.00 uur via de radio op 106.8fm in de ether en 104.1fm op de kabel. U kunt online luisteren via www.radiohoogeveen.nl en via de app op uw telefoon.

Heeft u zin om mee te helpen als presentator, redacteur of in de techniek? Stuur een mail naar redactieregioradio@gmail.com