Bij het provinciehuis, een aantal gemeentehuizen en locaties van Treant Zorggroep gaat vandaag de vlag in top om medewerkers in de zorg te eren voor hun harde werk tijdens de drukke coronaperiode. Ook bij het gemeentehuis in Hoogeveen hangt vandaag de vlag uit. 

“Het was een enorm pittig jaar voor jullie”, vatte bestuursvoorzitter Paula Nelissen van Treant samen.  “Vandaag gaan de vlaggen op alle locaties van Treant in top voor jullie.”

Zware tijd

“Ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij we zijn met onze zorgprofessionals. Ze hebben een ongelooflijk zware tijd achter de rug”, zegt Nelissen. Wat me extra trots maakt is dat de kwaliteit van zorg, ondanks de druk op de zorg door corona, enorm hoog is. Dit blijkt wel doordat we onlangs op al onze locaties, zowel in het ziekenhuis als in de ouderenzorg, beoordeeld zijn op kwaliteit en met slag en wimpel zijn geslaagd.”

Bij woonzorgcentrum Bilderdijk in Hoogeveen hijst burgemeester Karel Loohuis de vlag en komen leerlingen uit groep 7 van de Juliana van Stolbergschool dansen.