Hoogeveen – Hans Wassens van het radioprogramma Theetijd is op zoek naar oud bewoners van de zusterflat De Koppeling op het terrein van ziekenhuis Bethesda. Wassens wil tijdens een twee uur durende uitzending naar bewoners en medewerkers die hun verhalen willen delen.

Binnen afzienbare tijd wordt de personeelsflat van Ziekenhuis Bethesda/Verpleeghuis Weidesteyn in Hoogeveen afgebroken en verdwijnt er een markant gebouw waarin veel (beginnende) medewerkers van het ziekenhuis of verpleeghuis hebben gewoond.

Velen begonnen hier een carrière in de zorg. Met de afbraak van het gebouw zullen de verhalen van bewoners en medewerkers ook verdwijnen. Dat is jammer. Om de verhalen levend te houden is programmamaker Hans Wassens voor het programma Theetijd op zoek naar medewerkers die in de flat hebben gewoond of hebben gewerkt en die hun belevenissen willen vertellen c.q. delen in een twee uur durende uitzending.

Kortom, heb je gewoond of gewerkt in de personeelsflat of ken je iemand die er heeft gewoond of gewerkt laat het dan weten. Zodra medewerkers die hun verhaal willen vertellen zich hebben gemeld, wordt een datum gepland voor de uitzending en krijg je een uitnodiging.

Je kunt je aanmelden via het volgende emailadres: radiohoogeveentheetijd@outlook.com