Maandagavond 27 september, 18.00 uur. Tijd voor RegioRadio!
Met deze keer weer twee onderwerpen. We gaan beginnen met een gesprek over inclusie. Inclusie betekent dat iedereen moet kunnen meedoen in de samenleving. Dat gaat niet vanzelf en de Gemeente Hoogeveen is hier druk mee bezig. Als tweede komt onze Taolschulte, Yvonne Bijl langs.

Om 18.00 uur starten we met Rolien van de Belt die namens de Gemeente Hoogeveen betrokken is bij inclusie. Ook Ida Vos van het Gehandicaptenplatform schuift bij ons aan. We gaan het erover hebben hoe het kan dat steeds meer mensen niet kunnen meedoen aan de samenleving, om welke groepen het gaat en hoe de gemeente gaat proberen de samenleving voor oud en jong, mensen met en zonder een beperking en rijk en arm open te maken.

Daarna rond 18.30 uur komt Yvonne Bijl-Hooijer, onze Taolschulte. Zij is betrokken bij het Huus van de Taol en publiceert met enige regelmaat een column. En ze heeft ook nog twee boeken geschreven.


RegioRadio is iedere maandag te beluisteren van 18.00 uur tot 19.00 uur via de radio op 106.8fm in de ether en 104.1fm op de kabel. U kunt online luisteren via RadioHoogeveen en via de app op uw telefoon. En u kunt RadioHoogeveen ook nog beluisteren via de live-stream van www.radiohoogeveen.nl Uitzending gemist? wwww.radiohoogeveen.nl/regioradio
Heeft u zin om mee te helpen als presentator, redacteur of technicus? Stuur een mail naar redactieregioradio@gmail.com