In het radioprogramma OMPG van Radio Hoogeveen komen zaterdag 12 november twee belangwekkende onderwerpen aan bod. In het eerste half uur is Pessenaar Deva Daniel Luysterburg de gast. Hij vroeg de Gemeentelijke Ombudsman onderzoek te doen naar de wijze waarop de Gemeente zijn klachten heeft behandeld. Luysterburg leeft al vele jaren in onmin met de Gemeente. De Ombudsman heeft na onderzoek hiervan een rapport geschreven. Hij gebruikt daarin termen als “niet behoorlijk behandeld” en “hem in zijn rechten te kort gedaan”. De Ombudsman is verder van oordeel dat het College verontschuldigingen moet aanbieden en beterschap moet beloven. Luysterburg is nog steeds zeer ontdaan over de wijze waarop de Gemeente met hem omgaat, hij overweegt nu zelfs om in hongerstaking te gaan.

In het tweede half uur komt Ruud Slot vertellen wat hij van plan is met het oude Klooster aan de Brinkstraat in Hoogeveen. Ruud Slot, directeur van de Zorgzaak, heeft zeer innoverende ideeën over de invulling van het Klooster en komt daar graag over vertellen.

Het radioprogramma wordt zaterdagochtend rechtstreeks uitgezonden vanuit de studio van Radio Hoogeveen tussen 09.00 en 10.00 uur.