Radio Hoogeveen heeft afgelopen donderdag 11 januari tijdens de nieuwjaarsborrel een aantal jubilarissen gehuldigd. Als dank voor hun bijdrage aan onze omroep werden ze één voor één naar voren geroepen en door voorzitter Jan Mastwijk in het zonnetje gezet. Hieronder een overzicht van de jubilarissen:

12,5 JAAR BIJ DE OMROEP:

JEANETTE VOLKERS 

Jeanette al 12,5 jaar betrokken bij het programma Kerk en Zang op zondagmorgen van 09.00-12.00 uur. Nog altijd populair programma.

Aanspreekpunt voor de redactie van Kerk en Zang, doet de presentatie en maakt ook de schema’s hiervoor. Een duizendpoot!

Bestuur hoopt dat jij nog vele jaren als vrijwilliger aan LOH verbonden blijft. Dat we je over 12,5 weer in  het zonnetje kunnen zetten.

 

 25 JAAR BIJ DE OMROEP:

PIETER DIJKHUIS

Pieter is begonnen bij de Radio toen de studio nog aan Hoofdstraat zat. Heeft van alles meegemaakt, verhuizingen en ook de brand.

Sinds aantal jaren op zaterdagochtend, samen met zijn zoon, te beluisteren met het programma Goedemorgen Hoogeveen van 08.00 tot 09.00 uur.

STEFAN GALLO

Stefan ook al 25 jaar verbonden aan de lokale omroep. Hij is betrokken bij de sportuitzendingen en is daar eigenlijk, net zoals Jeanette, een duizendpoot. Hij is techneut, presentator en kan ingezet worden als verslaggever.

Stefan heeft een poosje in Amerika gewoond maar zodra hij terug was in Nederland was hij direct weer present bij de radio om de helpende hand te bieden.

HARRY KUIK

Harry Kuik

Harry’s eigen programma is A touch of Country en heeft ook al een lange staat van dienst bij de omroep. Hij is onder meer betrokken geweest bij de sport als verslaggever.

Ook doet hij samen met Jasper het programma Let’s get Rocked, een programma met klassiekers uit het Hardrock verleden en aandacht voor nieuwe cd’s.

Harry ik vraag me of bij welke muziek ligt nu echt je hart?

MARTIN VLUG

Martin is de grote aanjager van de bingo op de zaterdagavond. Na, helaas, het overlijden van Bart Schonewille werd Martin voor de leeuwen gegooid als presentator en dat gaat hem heel goed af.

Radiobingo is niet alleen een populair programma. Het brengt ook geld in het laatje. En daar is het bestuur natuurlijk blij mee want hoewel de gemeente keurig de bijdrage betaalt, zitten we ook weer niet zo heel ruim in het jasje.

De frustratie met de telefoonlijnen die sinds half november niet naar behoren werkten is gelukkig verleden tijd. Dat heeft vooral bij Martin veel ergernis opgeleverd maar het bestuur hoopt dat, nu de problemen zijn opgelost, het bingoprogramma weer werkt zoals het moet en dat jij met je team er weer met volle inzet tegenaan aan.

BERT VAN DER WEIDE

Voor zover wij hebben kunnen nagaan is Bert begonnen als techneut bij de radio bij het programma Radiobingo en als technicus bij het programma In the Mood van Anton Dijkstra.

Op een gegeven moment kreeg Bert een gezinnetje, zijn vrouw kwam eerst ook nog mee, en zelfs de kleine van der Weide in een Maxi-Cosi. Dat werd met dat gezinnetje allemaal wel erg ingewikkeld en nu heeft Bert een eigen programma op de maandagavond Het Muziek Dossier.