De kogel is door de kerk. Michel Verwoest treedt per 1 september in dienst als nieuwe directeur van TVM verzekeringen. Hij volgt Arjan Bos op die na een dienstverband van 27 jaar vertrekt.

De 52-jarige Verwoest is op dit moment nog CEO van arbodienstverlener en softwarebedrijf HumanTotalCare, waar onder andere de merken ArboNed, Mensely en HumanCapitalCare onder vallen. De Apeldoorner is een bekend gezicht in de wereld van verzekeringen. Voor zijn periode bij HumanTotalCare was hij ruim zeven jaar lid van de Raad van Bestuur van verzekeringsmaatschappij a.s.r. en was hij werkzaam bij Nationale Nederlanden en ING.

Ijzersterk merk

Verwoest laat weten uit te kijken naar zijn werkzaamheden bij de verzekeraar uit Hoogeveen. “Iedereen, ik ook, kent TVM als een ijzersterk merk en een autoriteit in de sector van logistiek en transport. Maar TVM staat ook te boek als een warm bedrijf dat mensen centraal stelt. Dat geldt zowel voor haar leden als voor haar eigen medewerkers. Dat is tevens een groot compliment aan het adres van Arjan Bos, die in zijn periode als CEO erin is geslaagd om van TVM een toonaangevende verzekeraar in de internationale markt van logistiek en transport te maken.”

Brede ervaring

Martin Duvivier, voorzitter van de Raad van Commissarissen, is verheugd om Verwoest binnenkort te verwelkomen. “Michel heeft bij Nationale Nederlanden en a.s.r. brede bestuurlijke ervaring in de verzekeringssector opgebouwd. Uit zijn huidige rol bij HumanTotalCare blijkt dat hij ook graag het voortouw neemt bij een Business-to-Business-speler. Michel is als persoon zowel een ‘verbinder’ als een ‘uitdager’. Met zijn bagage en persoonlijkheid zien wij in Michel een uiterst geschikte CEO om met TVM de komende jaren de geambieerde transformatie en innovatie te realiseren.”

Dankbaar

“Wij zijn Arjan Bos dankbaar dat hij tot het moment van aantreden van Michel zijn rol als CEO blijft vervullen. Onder Arjans leiding heeft TVM zich ontwikkeld tot belangrijke verzekeraar voor logistiek en transport. De Raad van Commissarissen heeft grote waardering voor zijn inzet en rol bij de ontwikkeling van TVM. Arjan draagt een betrokken, deskundige en solide organisatie over”, aldus Duvivier.

Bos gaat per 1 september aan de slag als directievoorzitter bij LV Groep in Vlaardingen, een internationaal bedrijf in logistiek en transport.

Michel Verwoest