Donderdag 11 april komen weer twee onderwerpen aan de orde in het programma RegioRadio: Om 18.00 uur beginnen we met Gerard Booij. Hij probeert ervoor te zorgen dat het voor eens en altijd helder gaat worden: Is de gemeente Hoogeveen wel of niet rechtmatig bezig met de ijsbaanplannen en hoeveel gaat die ijsbaan de Hoogeveense burger nou echt kosten?

Gerard probeert een en ander te laten onderzoeken door het prestigieuze Follow the Money. Een uitgelezen kans om voor eens en altijd de waarheid boven tafel te krijgen? Gerard Booij over zijn FTM actie Op Follow the Money kan men zijn actie ondersteunen.

Verder om 18.30 uur een interview met Jan Slagter, voorzitter van Leergeld Hoogeveen. De Stichting Leergeld is begonnen met de uitgifte van mobieltjes voor leerlingen op het voortgezet onderwijs. Meer info.

Heeft u nieuws uit uw dorp of wijk en wilt u daarover komen vertellen op de radio? Stuur een mail naar redactieregioradio@gmail.com

RegioRadio is iedere donderdag te beluisteren van 18.00 uur tot 19.00 uur via de radio op 106.8fm in de ether en 104.1fm op de kabel. U kunt online luisteren via www.radiohoogeveen.nl