De Hoogeveense Deathmetal formatie Icons Of Brutality speelt aanstaande vrijdag live in het radioprogramma Metal Warehouse. De band bestaat dit jaar 10 jaar en heeft onlangs een tweede album uitgebracht onder de naam Doctrines of Deceit. Metal Warehouse bestaat 1 december zelf exact 26 jaar, dus een mooie reden om er tussen 19.00 en 21.00uur een speciale uitzending van te maken.

In mei van dit jaar was de band ook al te gast en vertelden ze in het interview al dat er dit jaar het een en ander voor de band stond te gebeuren. Naast het 10-jarig bestaan, het nieuwe album en een optreden op Occultfest, speelt de band aanstaande vrijdag dus live op de radio.

De band en presentator Niels de Roo bespraken al in het voorjaar om iets soortgelijks als de legendarische John Peele Sessions van de BBC te gaan doen bij Radio Hoogeveen. Gekscherend werden de plannen al omgedoopt tot de ‘Niels Sessions’. Het is dan ook de bedoeling dat het optreden volledig opgenomen gaat worden en door de band zal worden uitgebracht. Niemand minder dan Fredde Kaddeth van Dirty Bird Recording Studio is gestrikt om de opnames te gaan maken.

De foto’s: