Huiskamer Festival 2022 bij Radio Hoogeveen

Op zondagmiddag 13 november 2022 vindt na 2 jaar afwezigheid het Huiskamer Festival weer plaats in Zuidwolde en in de Hoogeveensche wijk Erflanden.

Op tal van locaties kunt u diverse artiesten zien en horen spelen. Er is een grote diversiteit. Zie verder de website  Huiskamer Festival Zuidwolde voor meer en uitgebreide informatie.

https://www.huiskamerfestivalzuidwolde.nlRadio Hoogeveen besteed in het programma Theetijd de komende weken ook aandacht aan dit festival.

Eén van de deelnemende artiesten is de band Sunburst uit Hoogeveen. Met zijn vieren staan zij garant voor de Amerikaanse sound. Van country, Americana tot nummers van de west-coast. Zij hebben met elkaar al een rijke muzikale historie achter zich liggen in verschillende bands met diverse stijlen en zijn nog steeds in diverse bands actief.

Dinsdagmiddag 1 november bezoekt Sunburst de studio van Radio Hoogeveen. Zij zullen  zich voorstellen en tussen 14.00 – 15.00 uur een aantal nummers live spelen tijdens het programma Theetijd.

Dinsdagmiddag 8 november krijgt u de gelegenheid om kennis te maken met aantal andere artiesten. Muziek van een aantal andere deelnemende artiesten krijgt dan de nodige aandacht voorzien van de nodige informatie.

Het programma Theetijd is te beluisteren via 106.8 FM of via de website of de app van Radio Hoogeveen. De herhaling vindt plaats op donderdagmiddag tussen 16.00 – 18.00 uur. Terugluisteren of later luisteren kan ook via de website of app van Radio Hoogeveen.