Vanaf vrijdag 16 april kunnen reizigers op station Hoogeveen muzikaal verwelkomd worden. Het station krijg namelijk een piano. 

Christina Blacha van Chocolaterie de Kolibrie viert die dag feest. In haar geval met muziek. “Vrijdag 16 april bestaat mijn kleine, kleurige chocolaterie vijf jaar. Een mijlpaal en zeker in deze tijd. Een mooi moment om dit te vieren en wel met een eigen stationspiano. Dit verwachten mensen misschien niet in Hoogeveen maar ik vind het een mooie toevoeging aan mijn chocotoko en maak er ook anderen weer blij mee. Hoe leuk en verrassend is dat!.”

Mooie toevoeging

Peter Ananias, stationsmanager vind het een mooi initiatief. “Met de chocolaterie van Christina hebben we al vijf jaar een betrokken huurder die een mooie invulling aan het stationsgebouw geeft. Hiermee creëren we een fijn welkom voor onze reizigers. Hoe mooi is het om te zien dat dit nog verder wordt uitgebreid met de geste van Christina. We zijn hier erg blij mee en zullen samen met haar zorg dragen voor onderhoud van de piano zodat reizigers hier optimaal van kunnen genieten.”