Hoogeveen – Op vrijdag 16 februari treedt het duo Hilde Vos en Edwin Jongedijk op tijdens de uitzending van “A touch of Country” op Radio Hoogeveen. Dit als aanloop naar het Country Festival die later die avond plaats vind in De Tamboer.

Voorafgaand aan het Country Festival dat vrijdagavond in de Tamboer plaats vindt zullen Hilde Vos en Edwin Jongedijk naar de studio van Radio Hoogeveen komen om over zichzelf en over hun samenwerking te spreken maar ook om live een nummer ten gehore te brengen. Dit naar aanleiding van hun optreden tijdens het festival maar ook om aandacht te geven aan hun theatertour en optredens die ze los van elkaar doen, zo is Hilde Vos zaterdag in Valthermond te zien met een heel ander programma en ook daar zal aandacht aan geschonken worden.

Naast deze twee rasartiesten hoopt de redactie van het programma nog meer gasten te ontvangen voor live muziek of een gesprek. Uiteraard worden er van alle artiesten die optreden tijden het festival nummers gedraaid tijdens de uitzending.