Donderdagavond 9 mei weer twee onderwerpen in het programma RegioRadio: Groei&Bloei en het nieuwe radioprogramma Hi! Schoef es an! En als actie kunnen mensen kans maken op vrijkaarten voor Wings &Wheels.

Om 18.00 uur trapt het programma af met een interview met Groei en Bloei over hun Planten- zaden- en stekjesruilbeurs, die op 11 mei plaats gaat vinden bij Millefleurs.

Om 18.30 uur volgt een gesprek met Johann Bisschop over het nieuwe programma Hi! Schoef es an! Hi! Is een nieuw programma op Lokale Omroep Hoogeveen (LOH) waarin het draait om historische onderwerpen. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de Historische Kring Hoogeveen.

Tijdens de uitzending kunt u bellen naar RadioHoogeveen. Voor de eerste bellers liggen er 5 vrijkaarten klaar voor het evenement Wings&Wheels,  wat ook dit jaar weer plaats zal vinden op Hemelvaartsdag.

Heeft u nieuws uit uw dorp of wijk en wilt u daarover komen vertellen op de radio? Stuur een mail naar redactieregioradio@gmail.com

RegioRadio is iedere donderdag te beluisteren van 18.00 uur tot 19.00 uur via de radio op 106.8fm in de ether en 104.1fm op de kabel. U kunt online luisteren via www.radiohoogeveen.nl