Theetijd

Theetijd: het middagmagazine bij Radio Hoogeveen is elke dinsdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur te beluisteren. In het programma is er naast muziek uit de periode 1955 – 1980, aandacht voor opvallend lokaal nieuws, de weekagenda met evenementen of activiteiten in de regio, het weer voor de komende periode en het openbaar vervoer. Wilt u zelf een evenement melden of een andere activiteit? Wij staan daar altijd voor open en uw bericht is welkom.

Stuur dan een mail met daarin de nodige gegevens zoals: aard van het evenement of de activiteit, datum, plaats en de eventule kosten naar het volgende mailadres: radiohoogeveentheetijd@outlook.com.

Uw melding krijgt dan aandacht in de eerstvolgende uitzending van Theetijd. Het is mogelijk dat u wordt uitgenodigd om over uw onderwerp te praten in de uitzending.

Opmerkingen, vragen of wensen?

Heeft u een opmerking of een vraag met betrekking tot het programma of heeft u een muzikale wens? Laat het ook dan weten. Stuur een bericht naar het volgende emailadres: radiohoogeveentheetijd@outlook.com

Samenstelling, presentatie en techniek: Hans Wassens