Theetijd

Theetijd: het middagmagazine bij Radio Hoogeveen is elke dinsdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur te beluisteren. In het programma is er naast muziek uit de periode 1955 – 1980, aandacht voor lokaal nieuws en de weekagenda met evenementen of activiteiten in de regio. Wilt u een evenement melden of een andere activiteit?

Laat het weten via: radiohoogeveentheetijd@outlook.com

Stuur een mail met daarin de nodige gegevens zoals: aard van het evenement of de activiteit, datum, plaats en de eventule kosten. Uw melding wordt dan verwerkt in de eerstvolgende uitzending van Theetijd. Het is ook mogelijk dat u wordt uitgenodigd om over uw onderwerp te praten in de uitzending.

Nieuws doorgeven?

Heeft u een item voor het lokale nieuws? Uw nieuws is altijd welkom. Stuur uw bericht naar Wouter Westerveld via het volgende emailadres: w.westerveld@rtvdrenthe.nl
Uw bericht wordt dan behandeld en er wordt contact met u opgenomen voor meer informatie. Plaatsing vind plaats op de website van Radio Hoogeveen. Is het nieuws interessant voor de peovincie dan wordt het mogelijk ook geplaatst op de website van RTV Drenthe.

Opmerkingen, vragen of wensen?

Heeft u een opmerking of een vraag met betrekking tot het programma of heeft u een muzikale wens? Laat het ook dan weten. Stuur een bericht naar het volgende emailadres: radiohoogeveentheetijd@outlook.com

Samenstelling, presentatie en techniek: Hans Wassens