Op donderdag 7 februari start het programma RegioRadio om 18.00 uur met Buurtzorg en de Gezondheidsmarkt en om 18.30 uur zal Ruben Kleine bij ons aanschuiven om te vertellen over zijn petitie .

Op vrijdag 8 februari zal om 14.00 uur niet alleen de officiële opening plaatsvinden van het kantoor van Buurtzorgteam Hoogeveen 2 in Wijkcentrum de Magneet maar ook organiseert Buurtzorg die middag samen met SWW een Gezondheidsmarkt. Wilt u een rollator-apk dan is dit het moment om de Magneet eens te bezoeken. De organisatoren komen langs om hierover te vertellen.

Ruben Kleine uit Hoogeveen is een petitie gestart om ervoor te zorgen dat de Spoedeisende Hulp niet uit Bethesda vertrekt. In RegioRadio zal hij vertellen over wat hem heeft bewogen om dit te doen en ook over wat het allemaal wel niet teweeg brengt. De petitie staat hier. Hoogeveen verdient een Spoedeisende Hulp.

Heeft u nieuws uit uw dorp of wijk en wilt u daarover komen vertellen op de radio? Stuur een mail naar redactieregioradio@gmail.com

RegioRadio is is iedere donderdag te beluisteren van 18.00 uur tot 19.00 uur via de radio op 106.8fm in de ether en 104.1fm op de kabel. U kunt online luisteren via www.radiohoogeveen.nl